Germania este cea mai populară ţară din lume, conform unui sondaj comandat de BBC

Germania este cea mai populară ţară din lume, potrivit clasamentului anual alcătuit de BBC pe baza unui sondaj de opinie în cursul căruia au fost intervievate 26.000 de persoane.

323 afișări
Imaginea articolului Germania este cea mai populară ţară din lume, conform unui sondaj comandat de BBC

Germania este cea mai populară ţară din lume, conform unui sondaj comandat de BBC

Persoanele intervievate au fost rugate să acorde calificative de tip percepţie "preponderent pozitivă" sau "preponderent negativă" pentru 16 ţări şi pentru Uniunea Europeană.

Germania s-a clasat pe primul loc, 59 la sută dintre opinii fiind "pozitive". Pe ultimul loc este Iranul.

Sondajul comandat de postul BBC a fost efectuat de institutele GlobeScan şi PIPA în 25 de ţări.

După Germania, în clasamentul statelor percepute pozitiv sunt Canada, Marea Britanie, Japonia şi Franţa.

Pe ultimele patru locuri ale clasamentului se situează Israelul, Coreea de Nord, Pakistanul şi Iranul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici