Germania închide graniţele pentru cetăţenii din Portugalia şi din Rusia

  • Germania a adăugat vineri Portugalia şi Rusia pe lista ţărilor cu risc ridicat de infectare cu coronavirus.
  • Astfel, se interzice practic toate sosirile din aceste două ţări, informează France Presse.
  • Cei admişi vor trebui să respecte o carantină de două săptămâni, chiar şi în cazul unui test negativ.
1347 afișări
Imaginea articolului Germania închide graniţele pentru cetăţenii din Portugalia şi din Rusia

Germania închide graniţele pentru cetăţenii din Portugalia şi din Rusia

Germania a adăugat vineri Portugalia şi Rusia pe lista ţărilor cu risc ridicat de infectare cu coronavirus, ceea ce interzice practic toate sosirile din aceste două ţări, informează France Presse.

Începând de marţi, doar cetăţenii germani sau rezidenţii permanenţi vor putea intra în Germania din aceste două ţări, iar companiile de transport feroviar, aerian, rutier sau maritim vor avea interdicţie de a transporta alte tipuri de pasageri.

Cei admişi în Germania vor trebui să respecte o carantină de două săptămâni, chiar şi în cazul unui test negativ.

Portugalia şi Rusia se confruntă cu o creştere bruscă a numărului de cazuri de infecţie cu varianta Delta a coronavirusului, care a apărut iniţial în India şi este mult mai transmisibilă, informează France Presse.

Paisprezece ţări se aflau deja în categoria de risc ridicat, între care Marea Britanie, India şi Brazilia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici