Germania prelungeşte din nou controalele de la frontierele cu Polonia, Cehia şi Elveţia

Germania va prelungi până la 15 decembrie controalele la frontierele cu Polonia, Cehia şi Elveţia pentru a stăvili valul de migraţie şi a combate traficul de persoane, a declarat luni un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

138 afișări
Imaginea articolului Germania prelungeşte din nou controalele de la frontierele cu Polonia, Cehia şi Elveţia

Germania prelungeşte din nou controalele de la frontierele cu Polonia, Cehia şi Elveţia

Berlinul va notifica Comisia Europeană cu privire la această extindere, a declarat purtătorul de cuvânt citat de Reuters.

Ministerul consideră că măsurile poliţieneşti staţionare de la frontiera poloneză ar trebui să continue, în condiţiile în care au dus la prevenirea a aproximativ 1.100 de intrări neautorizate, din 16 octombrie.

Germania a anunţat controale mai stricte la frontierele sale terestre cu Polonia, Cehia şi Elveţia ca răspuns la o creştere bruscă a numărului de cereri de azil pentru prima dată în acest an.

Iniţial, controale fixe fuseseră anunţate pentru 10 zile, începând cu 16 octombrie, însă apoi au fost extinse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici