Germania trimite trupe, sisteme Patriot şi avioane în statele membre NATO din Europa de Est

Germania furnizează rachete Patriot statelor baltice şi avioane României.

3421 afișări
Imaginea articolului Germania trimite trupe, sisteme Patriot şi avioane în statele membre NATO din Europa de Est

Germania trimite trupe, sisteme Patriot şi avioane în statele membre NATO din Europa de Est

Germania ia în considerare trimiterea de trupe pentru a întări flancul estic al NATO, precum şi pentru a furniza sisteme de apărare aeriană Patriot ţărilor baltice, scrie Spiegel.

Germania va trimite  avioane în România

Măsura vine ca urmare a condamnării atacării Ucrainei şi încetării proiectului Nord Stream 2. 

Ieri, Jens Stoltenberg, secretarul NATO,  a declarat că alianţa nu are planuri să trimită trupe în Ucraina, dar va întări sistemul defensiv din Europa de Est

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici