Gluma postată de Garry Kasparov: "Vaccinul rusesc anti-covid are o rată de succes de 50%. L-am testat pe fiica lui Putin şi pe Navalnîi”

Fostul campion modial la şah între 1985-2000, Garry Kasparov, cunoscut ca fiind un critic al actualului regim de la Kremlin, a publicat, pe Twitter, o glumă despre vaccinul rusesc împoriva COVID-19.

2783 afișări
Imaginea articolului Gluma postată de Garry Kasparov: "Vaccinul rusesc anti-covid are o rată de succes de 50%. L-am testat pe fiica lui Putin şi pe Navalnîi”

Gluma postată de Garry Kasparov: Vaccinul rusesc anti-covid are o rată de succes de 50%. L-am testat pe fiica lui Putin şi pe Navalnîi”

Fostul campion modial la şah între 1985-2000,Garry Kasparov, cunoscut ca fiind un critic al actualului regim de la Kremlin, a publicat, pe Twitter, o glumă despre vaccinul rusesc împoriva COVID-19.

”Ultima glumă rusească: Vaccinul rusesc anti-covid are o rată de succes de 50%. L-am testat pe fiica lui Putin şi pe Navalnîi”, a scris Kasparov pe contul său de Twitter.

Vladimir Putin a afirmat că una dintre fiicele lui a fost vaccinată cu Sputnik V, vaccinul realizat de Institutul Gamaleya şi nu a avut efecte secundare.

Politicianul rus de opoziţie Alexei Navalnîi a fost otrăvit, conform guvernului german. Navalnîi a fost transportat cu avionul la Berlin pentru tratament după ce s-a simţit rău în timpul unui zbor în regiunea rusă Siberia luna trecută. De atunci este în comă. Echipa sa spune că a fost otrăvit la ordinele preşedintelui Vladimir Putin. Kremlinul a respins acuzaţia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici