„Gospodari” pe front: poliţiştii de frontieră din Ucraina au construit un cuptor şi gătesc zilnic

  • Zelenski prezintă o nouă reuşită a soldaţilor ucraineni: nu una militară, ci „arhitecturală”.
  • Aceştia au construit un cuptor pentru a putea găti şi mânca hrană caldă.
1103 afișări
Imaginea articolului „Gospodari” pe front: poliţiştii de frontieră din Ucraina au construit un cuptor şi gătesc zilnic

FOTO Zelenski/Facebook

Un cuptor în toată regula, în care arde focul, iar pe plită se odihnesc oale şi cratiţe. O echipă de poliţişti de frontieră este lăudată de către preşedintele ucrainean pentru creativitatea lor.
 
„Într-una dintre acunzătorile din prima linie, poliţiştii de frontieră au construit un cuptor de la zero şi gătesc la el. În ciuda bombardamentelor şi provocărilor zilnice, apărătorii noştri îşi creează o rutină bună. Suntem complet diferiţi de ocupanţi. Ne respectăm pe noi înşine. Nu ne pierdem umanitatea. Ne apărăm casa, pământul nostru. Şi prin urmare – suntem invincibili”, a scris Zelenski pe Facebook. 
 
„Războinicii noştri sunt cei mai buni: au mâini de aur”, comentează o internaută din Ucraina; „luptătorii noştri sunt inteligenţi şi inventivi”, se mai arată într-un răspuns”.
 
Soldaţii şi civilii din Ucraina trăiesc a 234-a zi de război: Rusia bombardează continuu zonele rezidenţiale cu rachete sau drone cu rachete.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici