Gravă alunecare de teren în nord-vestul Italiei

O alunecare de teren a avut loc joi într-o zonă montană din regiunea Toscana, în nord-vestul Italiei, cel puţin două persoane fiind date dispărute, informează ziarul La Repubblica.

291 afișări
Imaginea articolului Gravă alunecare de teren în nord-vestul Italiei

Gravă alunecare de teren în nord-vestul Italiei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Alenecarea de teren a avut loc în Alpii Apuani, în zona Colonnata, situată în provincia Massa & Carrara.

Conform presei italiene, cel puţin două persoane sunt date dispărute în urma alunecării de teren favorizată de ploile torenţiale din regiunea Toscana.

Zeci de membri ai serviciilor de salvare au intervenit în zona calamitată.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici