Guvernul britanic a anunţat că va reduce finanţarea unor proiecte din Siria

Guvernul Marii Britanii a anunţat luni că va reduce finanţarea unor proiecte desfăşurate în regiunile controlate de rebeli în Siria, însă va continua să "ofere ajutorul vital" pentru îmbunătăţirea securităţii în regiune, relatează site-ul agenţiei Reuters.

226 afișări
Imaginea articolului Guvernul britanic a anunţat că va reduce finanţarea unor proiecte din Siria

Guvernul britanic a anunţat că va reduce finanţarea unor proiecte din Siria

"Deorece situţia din unele regiuni a devenit dificilă, am redus finanţarea pentru unele dintre programele noastre non-umanitare, dar vom continua să oferim ajutorul vital pentru cei care cea mai mare nevoie şi pentru îmbunătăţirea securităţii şi stabilităţii în ţară", a declarat o purtătoare de cuvânt a Guvernului britanic.

Publicaţia The Times a relatat că proiectul privind crearea unor forţe de poliţie independente va fi oprit începând cu luna septembrie, în timp ce proiectele privind finanţarea unor consilii locale vor fi revizuite şi cel mai probabil eliminate la sfârşitul anului fiscal.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici