Guy Verhofstadt, liderul grupului liberal din PE: Trump, Putin şi Erdogan sunt un cerc de autocraţi ce încearcă să distrugă Europa

Guy Verhofstadt, liderul grupului liberal din Parlamentul European, a declarat că preşedintele Donald Trump este alături de Vladimir Putin şi Recep Erdogan, unul dintre autocraţii care ameninţă să distrugă continentul european, informează site-ul postului The Guardian.

1269 afișări
Imaginea articolului Guy Verhofstadt, liderul grupului liberal din PE: Trump, Putin şi Erdogan sunt un cerc de autocraţi ce încearcă să distrugă Europa

Trump, Putin şi Erdogan sunt un cerc de autocraţi ce încearcă să distrugă Europa

”Nu numai că aceştia se îndrăgesc între ei, dar mai au un lucru un comun, atacarea şi distrugerea felului în care gândim, valorilor noastre şi democraţiei europene liberale”, a spus Guy Verhofstadt.

Acesta a criticat numirea lui Steve Bannon, directorul campaniei electorale republicane, noul consilier şi şef de strategie de la Washington: ”Consilierul de strategie al lui Trump urmăreşete să lanseze website-ul său de extremă-dreapta, Breitbart, în Paris şi Berlin, pentru a submina alegerile germane şi franceze”.

Potrivit ziarului The Guardian, fostul premier belgian a făcut comentarii referitoare şi la o eventuală numire a lui Nigel Farage drept ambasador al Marii Britanii în Statele Unite.

”Consider că prezenţa unui clovn la Washington este mai mult decât suficientă”, a spus acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici