Hamas ar putea suspenda atacurile cu rachete pe perioada încetării bombardamentelor

Mişcarea Hamas nu va lansa rachete asupra Israelului în perioada de trei ore de suspendare a bombardamentelor israeliene în Fâşia Gaza, a declarat un membru al biroului politic al Hamas, citat de purtătorul de cuvânt de la Damasc al mişcării.

12 afișări
Imaginea articolului Hamas ar putea suspenda atacurile cu rachete pe perioada încetării bombardamentelor

Hamas ar putea suspenda atacurile cu rachete pe perioada încetării bombardamentelor (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mă aştept ca în timpul celor trei ore (de întrerupere a bombardamentelor israeliene - n.red.) să fie lansate rachete", a declarat Moussa Abou Marzouk, citat de purtătorul de cuvânt Ossama Abou Khaled.

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene declarase, cu puţin timp în urmă, că bombardamentele asupra Fâşiei Gaza vor fi întrerupte în fiecare zi, timp de trei ore.

"Această întrerupere a fost decisă de forţele de ocupaţie israeliene. Mişcările rezistenţei palestiniene vor continua să facă faţă agresiunii israeliene", a adăugat Abou Khaled.

El a precizat că declaraţiile lui Abou Marzouk nu înseamnă declararea unei încetări a focului.

Citeşte şi:

Armata israeliană va opri pentru trei ore în fiecare zi bombardamentele asupra Fâşiei Gaza

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici