Hărţuire dusă la extrem: Un bărbat a fost sunat de o femeie de 65.000 de ori într-un an

O femeie din Olanda a fost pusă sub acuzare pentru hărţuire după ce a sunat un bărbat de 65.000 de ori într-un an şi după ce a încălcat termenii eliberării condiţionate prin lăsarea bărbatului în pace, anunţă publicaţia britanică BBC.co.uk.

1517 afișări
Imaginea articolului Hărţuire dusă la extrem: Un bărbat a fost sunat de o femeie de 65.000 de ori într-un an

Hărţuire dusă la extrem: Un bărbat a fost sunat de o femeie de 65.000 de ori într-un an (Imagine: Publimedia)

Femeia l-a sunat pe bărbat de 65.000 de ori în 2010, respectiv în medie de 178 de ori pe zi. Ea a fost arestată, după ce a încălcat termenii eliberării condiţionate şi l-a sunat pe acesta din nou, imediat ce a părăsit instanţa, notează sursa citată.

Bărbatul contactat excesiv de femeie le-a declarat poliţiştilor că a fost bombardat cu telefoane, mesaje şi email-uri de către aceasta.

Avocaţii au arătat că femeia de 42 de ani a susţinut că este într-o relaţie cu bărbatul pe care l-a terorizat cu telefonul şi a negat că gestul său ar fi fost unul excesiv.

Bărbatul de 62 de ani neagă la rândul său implicarea în vreo relaţie cu femeia în cauză.

Poliţiştii au descins la locuinţa femeii din Rotterdam de unde a ridicat mai multe terminale mobile şi câteva calculatoare.

Potrivit sursei citate femeia a fost lăsate în libertate pe cauţiune una dintre condiţiile impuse fiind aceea de a-l lăsa în pace pe bărbatul pe care l-a asaltat cu telefoane, dar ea l-a sunat iar. De la acel moment, ea a rămas în custodia autorităţilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici