Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah, neagă că ar fi bolnav. Presa susţine că ar avea cancer

Hassan Nasrallah, liderul mişcării şiite libaneze Hezbollah, a fost transportat la Teheran pentru a fi tratat de cancer, după ce a fost internat câteva zile într-un spital din Beirut, afirmă surse citate de presa libaneză şi turcă. Cu toate acestea, Hassan Nasrallah a apărut la televiziune, miercuri după-amiază, pentru a nega informaţiile că ar fi bolnav de cancer.

139 afișări
Imaginea articolului Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah, neagă că ar fi bolnav. Presa susţine că ar avea cancer

Hassan Nasrallah (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit agenţiei turce Anatolia, secretarul-general al mişcării Hezbollah, Hassan Nasrallah, a început să se simtă rău în urmă cu câteva zile, a fost internat într-o clinică privată din Beirut, iar ulterior a fost transferat la Teheran (Iran), potrivit site-ului israelian Ynetnews.

Presa libaneză a precizat că Nasrallah a fost diagnosticat cu cancer şi este tratat în Iran. Informaţiile apărute în presă nu au fost confirmate de oficiali din cadrul mişcării şiite libaneze.

Nasrallah, în vârstă de 52 de ani, a apărut ultima dată în public acum zece zile.

Hassan Nasrallah neagă că ar fi bolnav, afirmând că este vorba de "minciuni"

Liderul mişcării şiite Hezbollah, Hassan Nasrallah, a apărut la televiziune, miercuri după-amiază, pentru a nega informaţiile că ar fi bolnav de cancer şi ar fi internat în Iran, relatează site-ul israelian Ynetnews.

Discursul, despre care nu se ştie dacă era în direct, a fost difuzat de televiziunea Hezbollah, Al-Manar.

"Nu vrem să îi întrerupem pe telespectatori, vreau doar să resping zvonurile răspândite în ultimele zile. Sunt aici, în carne şi oase, zvonurile sunt lipsite de orice fundament", a spus Nasrallah, negând şi că adjunctul său, Naim Qassem, ar fi fost rănit grav în Siria.

"Toate sunt minciuni", a dat asigurări liderul Hezbollah.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici