Hillary Clinton renunţă să mai recupereze 13,2 milioane de dolari învestiţi în campania sa

Fostul candidat la alegerile prezidenţiale americane, Hillary Clinton, a renunţat să mai recupereze 13,2 milioane de dolari din averea sa, investiţi în campania pentru învestitura democrată, potrivit unor documente ale Comisiei Electorale Federale (FEC).

11 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton renunţă să mai recupereze 13,2 milioane de dolari învestiţi în campania sa

Hillary Clinton renunţă să mai recupereze 13,2 milioane de dolari învestiţi în campania sa (Imagine: Mediafax Foto)

Clinton încearcă să rezolve problemele legate de datoriile sale de campanie înainte de a-şi prelua funcţia de secretar de Stat, în ianuarie, ce i-a fost oferită de fostul său adversar democrat, Barack Obama.

Documentele FEC arată că Hillary Clinton a renunţat la 13.175.000 de dolari, pe care îi investise pentru a permite continuarea campaniei sale.

Conform documentelor pentru luna noiembrie, Clinton are în continuare o datorie de 6,4 milioane de dolari. O mare parte din această sumă, 5,4 milioane, este datorată companiei de consultanţi a fostului consilier al senatorului de New York, Mark Penn.

Citeşte şi:

Hillary Clinton, desemnată secretar de Stat în administraţia Obama

Hillary Clinton va avea un salariu mai mic decât Condoleezza Rice

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici