Hillary Clinton: "Trump nu poate câştiga alegerile din 2024"

Fostul secretar de stat şi candidatul democrat la preşedinţie în 2016 a vorbit într-un interviu cu Beth Rigby de la Sky News despre că Donald Trump şi despre cum legile anti-avort au fost anulate.

940 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton: "Trump nu poate câştiga alegerile din 2024"

Hillary Clinton: Trump nu poate câştiga alegerile, dar Biden o va face

Hillary Clinton a declarat pentru Sky News că Donald Trump nu va putea câştiga următoarele alegeri.

Joe Biden va fi reales oricine ar fi candidatul republican, a spus fostul secretar de Stat (2009-2013) şi fosta Prima Doamnă (anii 1993-2001). 

Candidatul democrat de la alegerile prezidenţiale din 2016 a declarat pe ton îngrijorător că „mai mulţi oameni sunt interesaţi de Trump  şi de comportamentul lui decât erau înainte”.

Invitată la emisiunea lui Beth Rigby într-un interviu, în timp ce se afla în Irlanda de Nord, ea a declarat: „M-am gândit mereu la el, dacă îl urmăreşti, poţi vedea cum el acuză oamenii de lucrurile pe care el însuşi le face, este o formă de proiecţie psihologică. Întotdeauna m-am gândit la palmaresul său în afaceri în special, dar apoi, aşa cum l-am văzut în politică şi în guvern, era cineva căruia nu-i păsa de reguli. Nu i-a păsat de lege”.

Clinton a adăugat că, în ciuda faptului că Trump a fost inculpat şi a devenit primul fost preşedinte care se confruntă cu acuzaţii penale, în sistemul juridic al SUA nu există nimic care să-l împiedice să candideze din nou la preşedinţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici