Hugo Chavez, grav bolnav: Din adăpostul meu, duc lupta pentru viaţă

Preşedintele venezuelan, Hugo Chavez, a declarat că de acum duce "bătălia pentru viaţă", duminică, la o zi de la sosirea sa în Cuba pentru chimioterapie, după ce a fost operat de cancer în urmă cu o lună.

1554 afișări
Imaginea articolului Hugo Chavez, grav bolnav: Din adăpostul meu, duc lupta pentru viaţă

Hugo Chavez, grav bolnav: Din adăpostul meu, duc lupta pentru viaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din adăpostul meu, duc lupta pentru viaţă", a afirmat Hugo Chavez pe contul său de Twitter.

Preşedintele venezuelan s-a felicitat, de altfel, pentru "reuşita inaugurării, duminică, a jocurilor Alba (Bloc de stânga latino-american)".

Aceste jocuri au fost inaugurate pe stadionul venezuelan Lara în prezenţa a 2.000 de atleţi din 23 de ţări care vor concura în cadrul a 32 de discipline sportive.

"Iar acum (...) Să facem loc fotbalului! Haide Vinotinto! Să fie glorioasă şi inspirată! Vom învinge!", a declarat Hugo Chavez într-un alt mesaj. El a făcut aluzie la echipa de fotbal a Venezuelei, care s-a întâlnit duminică seara cu Chile în sferturile de finală ale Copa America.

Preşedintele venezuelan a ajuns sâmbătă seara târziu în Cuba în compania unei dintre fiicele sale pentru a urma chimioterapie în urma unei operaţii de cancer suferite la 20 iunie la Havana.

Presa cubaneză a difuzat imagini cu preşedintele purtând o cămaşă roşie şi salutându-l de pe pasarela avionului pe omologul său cubanez, Raul Castro, venit să îl întâmpine în prezenţa ministrului său de Externe Bruno Rodriguez.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici