I-a dat viaţă fetei sale în ziua în care şi-a ÎNGROPAT logodnicul. Povestea EMOŢIONANTĂ a unei naşteri ce nu era anunţată

O femeie a născut la cinci ore distanţă după ce şi-a luat rămas-bun de la tatăl copilului căruia i-a dat viaţă, mort într-un accident de maşină.

1870 afișări
Imaginea articolului I-a dat viaţă fetei sale în ziua în care şi-a ÎNGROPAT logodnicul. Povestea EMOŢIONANTĂ a unei naşteri ce nu era anunţată

I-a dat viaţă fetei sale în ziua în care şi-a ÎNGROPAT logodnicul. Povestea EMOŢIONANTĂ a unei naşteri ce nu era anunţată (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Kelly Jones (26 de ani) a participat la ceremonia funerară a logodnicului său, Ricky Norman (27 de ani), iar în timpul în care punea flori pe mormântul acestuia a fost transportată de urgenţă la spital, informează Daily Mail.

La cinci ore distanţă ea a dat naştere unei fetiţe, Ava, care a venit pe lume mai devreme decât era stabilit. Femeia era însărcinată în luna a opta când logodnicul său a decedat în urma unui accident de maşină.

Deşi ziua în care trebuia să nască se apropia, ea a vrut cu orice preţ să participe la înmormântarea logodnicului său.

"A fost o zi tragică, ne-am luat la revedere de la Ricky în aceeaşi zi în care Ava s-a născut", a declarat Kelly Jones. "Familia şi prietenii spun că Ava a fost un dar al lui Ricky pentru mine şi că o voi privi mereu aşa pe fiica mea", a mai precizat femeia.

Ea a mărturisit că nu ştie cum se va comporta atunci când fiica ei va aniversa un an de viaţă: "Nu ştiu ce voi simţi de ziua ei, o parte din mine va sărbători ziua ei de naştere, dar o altă parte va fi tristă pentru că atunci l-am îngropat pe Ricky", a afirmat Kelly Jones.



Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici