Ianukovici, uimit de "tăcerea" lui Putin, îi acuză pe occidentali de tulburările de la Kiev

Viktor Ianukovici s-a declarat vineri uimit de "tăcerea" preşedintelui Valdimir Putin şi i-a acuzat pe occidentali că sunt responsabili de tulburările şi victimele de la Kiev.

690 afișări
Imaginea articolului Ianukovici, uimit de "tăcerea" lui Putin, îi acuză pe occidentali de tulburările de la Kiev

Ianukovici, uimit de "tăcerea" lui Putin, îi acuză pe occidentali de tulburările de la Kiev (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Rusia trebuie şi este obligată să acţioneze, iar cunoscând caracterul lui Vladimir Putin mă întreb de ce este atât de rezervat şi de ce păstrează tăcerea", a declarat el.

Ianukovici a apreciat, pe de altă parte, că tulburările şi victimele din Ucraina sunt "rezultatul politicii iresponsabile a Occidentului, care a dat dovadă de prea multă indulgenţă faţă de Maidan".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici