Iarnă grea în Germania. Autorităţile îndeamnă populaţia să rămână acasă

Autorităţile din vestul Germaniei au îndemnat marţi locuitorii să rămână acasă, avertizând asupra pericolului de moarte, din cauza vremii. Aceasta a provocat deja moartea a două persoane, potrivit Reuters.

636 afișări
Imaginea articolului Iarnă grea în Germania. Autorităţile îndeamnă populaţia să rămână acasă

Iarnă grea în Germania. Autorităţile îndeamnă populaţia să rămână acasă

Iarna care s-a instalat în Germania a dus la mai multe accidente şi la blocarea oamenilor în vehicule din cauza drumurilor alunecoase şi a crengilor căzute din cauza ninsorilor în multe părţi ale ţării.

În districtul Schwaebisch Hall din Baden-Wuerttemberg, un bărbat în vârstă de 71 de ani a murit în urma unei coliziuni. Potrivit poliţiei din Aalen, şoferul a pierdut controlul vehiculului şi a intrat pe sensul opus.

În alt accident a murit un şofer în vârstă de 54 de ani în apropiere de Denzerheide, în Renania-Palatinat.

În districtul Rheingau-Taunus din vestul landului Hessa, 100 de persoane au fost evacuate din vehiculele lor în apropiere de Eltville-Martinsthal, în timp ce 70 de persoane au rămas blocate pe şosea în apropiere de Linienbad.

„Apelul meu urgent: Aveţi grijă să rămâneţi acasă marţi. Vă rugăm să nu vă plimbaţi nici în pădure: există un pericol de moarte din cauza crengilor rupte şi a căderilor de copaci”, a declarat administratorul districtului într-un comunicat.

Serviciul german de meteorologie prognozează din nou ninsori şi polei, marţi, în multe landuri federale, adăugând că vremea rea va persista şi în zilele următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici