IDF: Trei tuneluri Hamas au fost distruse

  • Trei tuneluri Hamas au fost distruse.
  • Anunţul a fost făcut de Forţele de Apărare ale Israelului – IDF.
  • Acestea erau monitorizate de mai mult timp de militarii israelieni.
222 afișări
Imaginea articolului IDF: Trei tuneluri Hamas au fost distruse

Cele trei tuneluri au fost distruse în Khan Younis, a anunţat IDF, potrivit Sky News.

IDF a explicat pe Telegram că în ultimele luni a acţionat pentru a localiza, cartografia şi distruge tunelurile Hamas.

„În timpul activităţii, au fost localizate trei tuneluri teroriste ofensive, care au fost sub supraveghere informativă şi tehnologică a IDF. În urma activităţii preliminare la sol, acestea au fost cartografiate şi distruse”, a transmis IDF.

Hamas are o reţea foarte dezvoltată de tuneluri. Acestea sunt folosite de militanţi pentru a transporta luptători în toată Gaza. De asemenea, tunelurile sunt folosite pentru a muta şi depozita arme, pentru a lansa atacuri împotriva Israelului şi pentru a ţine ostatici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici