Ieşire nervoasă a lui Justin Trudeau în timpul unui discurs: „Vă rog să plecaţi! O să rugăm poliţia să vă dea afară pe amândouă” | VIDEO

Justin Trudeau participa la o întâlnire cu canadienii într-o sală de sport din Vancouver. Premierul încerca să abordeze problema amplasării unei conducte pentru transportul ţiţeiului în vestul tării, moment în care a început să fie întrerupt, de mai multe ori, de activiştii prezenţi în sală, care nu erau de acord cu proiectul său, scrie Gândul.

4772 afișări
Imaginea articolului Ieşire nervoasă a lui Justin Trudeau în timpul unui discurs: „Vă rog să plecaţi! O să rugăm poliţia să vă dea afară pe amândouă” | VIDEO

Întâlnirea s-a transformat, încetul cu încetul, într-o lecţie de morală, în care premierul canadian şi-a ieşit din fire şi a apelat la ajutorul poliţiei pentru a le scoate din sală pe cele două femei care nu păstrau liniştea, scrie Gândul. 

Pe înregistrarea video se aude cum Trudeau, enervat, încearcă să le facă pe activiste să tacă, dar nu are succes. 

„Haide, serios? Gata, e suficient! Vreţi, vă rog, să-i respectaţi pe oamenii din această sală? Vreţi, vă rog, să-i respectaţi pe oamenii din această sală? Nu? Atunci plecaţi! Asta e regula, dacă nu-i respectaţi pe oamenii din această sală, trebuie să plecaţi! Veţi rămâne? Sunteţi încă aici? Dacă staţi jos şi vă comportaţi cum trebuie, o să vă dau cuvântul. E ok aşa?”, a spus Trudeau. 

Văzând, însă, că femeile nu se potolesc, premierul a supus la vot intervenţia poliţiei: „Să ridice mâna cei care cred că aceste persoane trebuie să plece. Vă mulţumesc! Vă rog să plecaţi! O să rugăm poliţia să vă dea afară pe amândouă. Îmi pare rău, vă rog scoateţi-o afară!”.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici