Igor Dodon, salutând victoria lui Trump: americanii să promoveze o politică de apropiere de Est, de Rusia

Igor Dodon, liderul PSRM, clasat pe locul I în primul tur al scrutinului prezidenţial din R.Moldova, a salutat rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA, susţinând că americanii trebuie "să promoveze o politică mai puţin agresivă în lume, o politică de apropiere de Est şi de Federaţia Rusă".

909 afișări
Imaginea articolului Igor Dodon, salutând victoria lui Trump: americanii să promoveze o politică de apropiere de Est, de Rusia

Dodon, salutând victoria lui Trump: americanii să promoveze o politică de apropiere de Est, de Rusia (Imagine: Radu Stefan/ Mediafax Foto)

Dodon a susţinut, citat de Independent.md, că „americanii au ales un preşedinte puternic, conservator, adept al valorilor creştine, care pledează pentru relaţii de prietenie cu Rusia”.

„Victoria lui Trump este victoria cetăţenilor americani asupra dezmăţului liberal care a erodat temelia societăţii şi a Statelor Unite. Americanii au înţeles că trebuie să-şi păstreze valorile, tradiţiile şi ţara. Şi trebuie să promoveze o politică mai puţin agresivă în lume, o politică de apropiere de Est şi de Federaţia Rusă în mod aparte”, a declarat Igor Dodon.

Acesta şi-a exprimat încrederea că „aşa se va întâmpla şi în Moldova” şi că „socialiştii vor învinge” în scrutinul de duminică.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici