Barack Obama admite victoria lui Trump: Indiferent de rezultatul alegerilor, soarele va răsări dimineaţa

Barack Obama, preşedintele SUA, a transmis un mesaj cetăţenilor americani, în noaptea alegerilor prezidenţiale din SUA, în care le solicită să-şi păstreze calmul, pentru că indiferent de cine va fi ales câştigător, soarele va răsări dimineaţa, informează presa americană.

2597 afișări
Imaginea articolului Barack Obama admite victoria lui Trump: Indiferent de rezultatul alegerilor, soarele va răsări dimineaţa

Barack Obama admite victoria lui Trump: Indiferent de rezultatul alegerilor, soarele va răsări dimineaţa

În cadrul unei înregistrări video făcută publică de Buzzfeed News, Barack Obama declară: ”Să recunoaştem. Aceste alegeri au fost obositoare, stresante şi uneori de-a dreptul ciudate pentru toţi dintre noi. Amintiţi-vă, indiferent de ce se întâmplă, soarele va răsări dimineaţa şi SUA va continua să fie cea mai măreaţă ţară din lume”.

De-a lungul campaniei electorale din 2016, Obama a anunţat în mod deschis susţinerea lui Hillary Clinton.

"Ştiu cât de dificilă poate fi funcţia de preşedinte, de aceea ştiu că Hillary va fi foarte potrivită", a declarat anterior Barack Obama.

Totodată, Obama a criticat dur remarcile obscene ale candidatului republican la preşedinţie Donald Trump, afirmând că nu este calificat nici măcar pentru a se angaja la un supermarket de cartier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici