Imagini cu avionul prăbuşit al preşedintelui polonez

Televiziunea rusă difuzează în direct imagini cu avionul preşedintelui polonez Lech Kaczynski, care s-a prăbuşit sâmbătă în Rusia şi ale cărui fragmente sunt împrăştiate într-o pădure, unele dintre ele arzând în continuare.

249 afișări
Imaginea articolului Imagini cu avionul prăbuşit al preşedintelui polonez

Imagini cu avionul prăbuşit al preşedintelui polonez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vezi aici imagini cu avionul prăbuşit al preşedintelui polonez

În aceste imagini se pot vedea fragmente fumegând ale avionului, răspândite în pădure, cum ar fi o aripă ruptă şi o parte din trenul de aterizare, precum şi echipe de salvare ruse şi pompieri dotaţi cu pompe antiincendiu care încearcă să stingă focul.

Potrivit agenţiei Interfax, avionul s-a prăbuşit din cauza ceţii dense. Toate persoanele aflate la bord, al căror număr variază între 85 şi 132, au murit.

Un avion Tupolev 154, la bordul căruia se află preşedintele polonez Lech Kaczynski, s-a prăbuşit, sâmbătă, la aterizarea pe aeroportul din Smolensk, în Rusia, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului polonez de Externe, Piotr Paszkowski.

"Avionul a acroşat mai mulţi copaci, s-a prăbuşit şi a luat foc", a declarat Paszkowski pentru postul de televiziune polonez TVN24.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici