Imagini cu un militar israelian în timp ce împuşca un palestinian (Video)

O organizaţie neguvernamentală israeliană a difuzat duminică o înregistrare video în care este înfăţişat un militar care trage cu gloanţe de cauciuc într-un palestinian arestat de armată.

15 afișări
Imaginea articolului Imagini cu un militar israelian în timp ce împuşca un palestinian (Video)

Imagini cu un militar israelian în timp ce împuşca un palestinian

În această înregistrare, dată publicităţii de asociaţia B'Tselem, poate fi observat militarul care trage în piciorul unui manifestant arestat, cu cătuşe la mâini şi legat la ochi, în timp ce un colonel israelian îl ţine.

Manifestantul, Ashraf Abu Rahma, în vârstă de 27 de ani, a fost rănit uşor la picior, precizează B'Tselem.

În urma unei plângeri înaintate de B'Tselem şi a transmiterii înregistrării video de către o televiziune palestiniană, armata a anunţat deschiderea unei anchete în acest caz.

Incidentul s-a produs la 7 iulie, în satul Nilin, din nordul Cisiordaniei, în care armata impusese restricţii de circulaţie în urma manifestaţiilor împotriva construirii "zidului" de separare, potrivit organizaţiei neguvernamentale.

Anterior, 12 palestinieni fuseseră răniţi cu gloanţe de cauciuc, potrivit serviciilor de urgenţă palestiniene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici