IMAGINI ŞOCANTE: Cum au scăpat cu viaţă un bebeluş şi nouă adulţi dintr-un accident dramatic

Mai mulţi cumpărători au supravieţuit miraculos, după ce o maşină a intrat cu viteză într-un supermarchet din Palm Coast, Florida. Deşi impactul a fost unul puternic, maşina intrând în magazin pe o distanţă de 15-18 metri, cele zece persoane aflate pe direcţia automobilului au scăpat cu viaţă.

478 afișări
Imaginea articolului IMAGINI ŞOCANTE: Cum au scăpat cu viaţă un bebeluş şi nouă adulţi dintr-un accident dramatic

IMAGINI ŞOCANTE: Un bebeluş şi nouă adulţi au scăpat cu viaţă dintr-un accident dramatic

În imagini se poate vedea cum mai mulţi cumpărători, printre care se află şi o mamă cu un bebeluş în cărucior, se odihnesc pe scaune la ieşirea din magazin. La un moment dat, o maşină Toyota trece de uşile magazinului şi intră în supermarchet exact pe direcţia în care se aflau persoanele respective, scrie The Mirror.

Potrivit martorilor, o singură persoană, Lupo Hernandez, în vârstă de 83 de ani, a suferit răni mai grave, starea bărbatului fiind însă stabilă.

Mama copilului, Lasaunda Hampton, a declarat ulterior că băieţelul ei în vârstă de 3 luni a zburat prin aer în momentul impactului, însă a suferit doar o contuzie la cap, fiind protejat de scaunul în care fusese prins.

“Bărbatul mai în vârstă care stătea lângă mine a fost cel care a rămas blocat sub maşină, pentru că maşina ne-a lovit pe noi trei mai întâi, iar restul persoanelor au fost lovite ca bilele de bowling. Cred că băieţelul meu a fost protejat de un înger", a mai spus femeia.

La volanul maşinii se afla o femeie în vârstă de 76 de ani, Thelma Wagenhoffer, care "a accelerat prea mult în momentul în care trecea prin parcare", potrivit poliţiei locale. Femeia a fost acuzată de conducere imprudentă.

"Când priveşti imaginile îţi dai seama că este o minune că nimeni nu şi-a pierdut viaţa", a declarat poliţistul Jerry Crews.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici