În Kiev, situaţia este calmă duminică dimineaţă, anunţă viceprimarul oraşului

În ciuda avertismentelor de aseară, potrivit cărora Kievul va suferi un atac cu rachete ruseşti, acesta nu a avut loc - deşi au avut loc explozii chiar în afara oraşului. La 7:30 situaţia în oraş era calmă, spune viceprimarul Kievului, Mykola Povoroznyk.

1778 afișări
Imaginea articolului În Kiev, situaţia este calmă duminică dimineaţă, anunţă viceprimarul oraşului

Autorităţile au declarat că un atac rusesc a lovit un depozit de petrol din Vasylkiv, un oraş aflat la sud de Kiev, unde se află şi o bază aeriană militară. Incendiul de acolo continuă să facă ravagii, iar oficialii i-au avertizat pe locuitorii din împrejurimi, precum şi pe cei din Kiev, să îşi închidă ferestrele pentru a se feri de fumul chimic.

Viceprimarul Kievului, Mykola Povoroznyk, a declarat în această dimineaţă că situaţia din oraş rămâne calmă şi sub controlul forţelor ucrainene.

El a precizat totuşi că au avut loc ciocniri cu grupuri de sabotori ruşi în Kiev în cursul nopţii, dar nu a oferit detalii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kiev,
război

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici