În Philadelphia, mii de oameni au primit mesaje anonime care instigă la proteste în beneficiul lui Donald Trump

  • Mesajele au fost trimise de pe diferite numere de telefon care aparţin companiei Opn Sesame
  • CEO-ul companiei este Gary Coby, directorul departamentului de comunicare digitală, din echipa lui Donald Trump
  • Mesajul conţinea următoarele informaţii: ”ALERTĂ: Liberalii radicali şi Democraţi încearcă să fure alegerile! Avem nevoie de VOI!”
2354 afișări
Imaginea articolului În Philadelphia, mii de oameni au primit mesaje anonime care instigă la proteste în beneficiul lui Donald Trump

În Philadelphia, mii de oameni au primit mesaje anonime care instigă la proteste în beneficiul lui Donald Trump

O companie de mesagerie, deţinută de unul din oamenii cheie din echipa de comunicare a lui Donald Trump, a trimis mii de mesaje anonime susţinătorilor republicani din Philadelphia, în decursul zilei de joi. Mesajul îi direcţiona pe oameni spre o intersecţie din Philadelphia, unde erau deja strânşi mai mulţi susţinători democraţi..

Mesajele au fost trimise de pe diferite numere de telefon care aparţin companiei Opn Sesame. CEO-ul companiei este Gary Coby, directorul departamentului de comunicare digitală, din echipa lui Donald Trump. Opn Sesame este furnizor principal al Comitetului Naţional Republican.

Mesajul conţinea următoarele informaţii: ”ALERTĂ: Liberalii radicali şi Democraţi încearcă să fure alegerile! Avem nevoie de VOI!”. Mai departe, autorul anonim le cerea oamenilor să meargă în intersecţia din apropierea Centrului de Convenţie din Philadelphia, unde voturile se numărau de zor.

Un reprezentant al echipei lui Trump a spus că mesajul nu are legătură cu echipa de comunicare a preşedintelui. Gary Coby a refuzat să comenteze incidentul. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici