Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului începe o vizită de cinci zile în Orientul Mijlociu

Înaltul comisar al Naţiunilor Unite pentru drepturile omului, Volker Turk, începe marţi o vizită de cinci zile în Orientul Mijlociu.

81 afișări
Imaginea articolului Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului începe o vizită de cinci zile în Orientul Mijlociu

Sursa foto: X/Twitter

Conform programului oficial, Volker Turk merge marţi la Cairo, capitala Egiptului. Apoi, miercuri, el va vizita punctul de trecere Rafah şi joi se va afla în capitala iordaniană Amman.

„A fost o lună întreagă de carnagiu, de suferinţă neîncetată, vărsare de sânge, distrugere, indignare şi disperare. Încălcările drepturilor omului se află la baza acestei escaladări, iar drepturile omului joacă un rol central în găsirea unei căi de ieşire din acest vârtej de durere", a transmis Turk prin intermediul unui comunicat, potrivit Sky News.

Turk se va întâlni cu oficiali pentru a discuta despre „încălcările" drepturilor omului care au loc în timpul războiului dintre Israel şi Hamas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici