Încă două persoane au murit din cauza bacteriei E.coli. Bilanţul morţilor a ajuns la 25

Bacteria E.coli a făcut două noi victime în Germania, bilanţul total ajungând la 25 de morţi, dintre care 24 în această ţară, anunţă autorităţile sanitare din Saxonia Inferioară.

302 afișări
Imaginea articolului Încă două persoane au murit din cauza bacteriei E.coli. Bilanţul morţilor a ajuns la 25

Încă două persoane au murit din cauza bacteriei E.coli. Bilanţul morţilor a ajuns la 25 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele două noi victime sunt două femei, de 74 şi 88 de ani, decedate pe 31 mai şi 1 iunie având simptome ale sindromului hemolitic şi uremic.

În afară de cele 24 de decese înregistrate în Germania, Suedia a raportat moartea unei persoane care vizitase Germania.

Originea infecţiei semnalată în 13 state europene, în SUA şi Canada rămâne necunoscută.

După ce au suspectat castraveţii produşi în Spania, autorităţile germane analizează acum ipoteza unei exploatări bio care produce seminţe, în nordul ţării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici