Încă un incident la graniţa dintre Coreea de Sud şi de Nord. Militarii din Sud au tras cu arma

  • Armata sud-coreeană a tras mai multe focuri de avertizare după ce militarii nord-coreeni au trecut linia de demarcaţie dintre Coreea de Sud şi Coreea de Nord.
  • Un incident asemănător a avut loc săptămâna trecută.
Urmărește
524 afișări
Imaginea articolului Încă un incident la graniţa dintre Coreea de Sud şi de Nord. Militarii din Sud au tras cu arma

Încă un incident la graniţa dintre Coreea de Sud şi de Nord. Militarii din Sud au tras cu arma

Incidentul a avut loc marţi. Mai mulţi militari nord-coreeni au trecut linia de demarcaţie militară în zona de graniţă dintre cele două ţări, a anunţat statul major din Coreea de Sud (JCS), potrivit Reuters.

Cel mult 30 de militari au depăşit cu 20 de metri linia care se află în mijlocul zonei demilitarizate (DMZ). Imediat, militarii s-au întors pe teritoriul lor.

JCS nu crede că încălcarea a fost intenţionată. Se pare că militarii din ţara comunistă încearcă să întărească frontiera pentru a preveni dezertările.

Săptămâna trecută, armata sud-coreeană a tras focuri de avertizare după ce aproximativ 20 de soldaţi nord-coreeni au trecut pentru scurt timp graniţa. Nu au fost persoane rănite în timpul incidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici