Incendiile din Grecia: Zeci de pacienţi, evacuaţi dintr-un spital, au fost mutaţi pe un feribot

Zeci de pacienţi au fost evacuaţi dintr-un spital din Grecia din cauza incendiilor de vegetaţie. Ei au fost mutaţi pe un feribot, potrivit Reuters.

276 afișări
Imaginea articolului Incendiile din Grecia: Zeci de pacienţi, evacuaţi dintr-un spital, au fost mutaţi pe un feribot

Incendiile din Grecia: Zeci de pacienţi, evacuaţi dintr-un spital, au fost mutaţi pe un feribot

Zeci de pacienţi dintr-un spital din oraşul Alexandroupolis au fost mutaţi marţi pe un feribot din port, din cauza incendiilor de vegetaţie care au izbucnit în urmă cu patru zile, a anunţat brigada de pompieri,

Sute de pompieri încearcă să oprească incendiul care a izbucnit sâmbătă în apropiere de Alexandroupolis. Flăcările s-au extins rapid, fiind alimentate de vântul puternic, iar fumul gros a acoperit oraşul. O persoană a murit în timpul incendiului şi autorităţile cred că este vorba despre un migrant.

Autorităţile au declarat că 65 de pacienţi de la Spitalul Universitar din Alexandroupolis au fost evacuaţi marţi dimineaţa, ca măsură de precauţie. Ei au fost mutaţi pe un feribot din port. Alte 14 persoane au fost duse pe o navă a pazei de coastă.

Şi modulul României de stins incendii de pădure, care a fost dislocat luni în sprijinul autorităţilor elene, a fost trimis în proximitatea spitalului din localitatea Alexandroupolis, a anunţat IGSU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici