Incendiu de amploare la un spital din Dusseldorf: Cel puţin un mort şi zeci de răniţi, dintre care 11 în stare foarte gravă | FOTO

Cel puţin o persoană a murit şi alte 72 de persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de luni spre marţi într-un spital din oraşul german Düsseldorf, au transmis autorităţile locale, citate de publicaţia Bild.

1023 afișări
Imaginea articolului Incendiu de amploare la un spital din Dusseldorf: Cel puţin un mort şi zeci de răniţi, dintre care 11 în stare foarte gravă | FOTO

Cel puţin un mort şi zeci de răniţi, în urma unui incendiu la un spital din Düsseldorf (Imagine: welt.de)

Dintre cele 72 de persoane rănite, 11 sunt în stare foarte gravă, şapte dintre acestea fiind în pericol mortal, au transmis reprezentanţii spitalului. Restul persoanelor rănite au fost intoxicate cu fum.

Bărbatul decedat era un pacient al spitalului, în vârstă de 77 de ani.

Doi dintre pacienţii aflaţi în pericol de moarte au fost transportaţi de urgenţă la o clinică specială din oraşul Gelsenkirchen, iar restul vor fi transportaţi la o altă clinică din oraşul Aachen.

Incendiul a izbucnit în spitalul Marien din districtul Pempelfort. Conform primelor informaţii, incendiul a izbucnit într-o cameră a unui pacient de la etajul doi al clădirii şi s-a răspândit rapid pe alte cinci etaje ale clădirii.

Momentan nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici