Incendiu de proporţii în apropierea unei tabere de nomazi din Roma

Un incendiu de proporţii s-a declanşat marţi seară pe strada care duce spre o tabară de nomazi din cartierul Magliana din Roma, poliţia investigând acuzaţiile conform cărora focul ar fi fost declanşat intenţionat.

14 afișări
Imaginea articolului Incendiu de proporţii în apropierea unei tabere de nomazi din Roma

Incendiu de proporţii în apropierea unei tabere de nomazi din Roma (Imagine: Mediafax/AFP)

Incendiul din Magliana nu a provocat victime în rândul locuitorilor taberei, în care marţi a avut loc recensământul populaţiei nomade, relatează cotidianul italian Il Messaggero în pagina electronică.

Romii sunt cei care au dat alarma şi vorbesc de un atac desfăşurat din câteva automobile, iar forţele de ordine investighează acuzaţiile şi verifică dacă au fost folosite cocteiluri Molotov pentru declanşarea incendiului.

La locul incendiului, pe lângă poliţia de stat şi cea municipală, a sosit şi primarul Romei, Gianni Alemanno, pentru a afla care este situaţia în regiune.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici