Incendiu de proporţii la Studiourile Universal din Los Angeles

Un incendiu de proporţii a izbucnit pe platourile de filmare de la Studiourile Universal din Los Angeles.

39 afișări
Imaginea articolului Incendiu de proporţii la Studiourile Universal din Los Angeles

Incendiu de proporţii la Studiourile Universal din Los Angeles (Imagine: www.ctv.ca)

Potrivit căpitanului Frank Reynoso de la Departamentul de Pompieri din Los Angeles, incendiul a izbucnit în cursul dimineţii, informează site-ul CTV.ca. Potrivit informaţii difuzate de presa americană, incediul a început la ora locală 4:44. Potrivit lui Reynoso, este posibil ca filmări pentru diverse producţii să fi fost în curs de desfăşurare în momentul izbucnirii focului. El a adăugat că au fost primite informaţii privind existenţa a cel puţin unei explozii.

Circa 100 de pompieri, alături de echipa proprie a studiourilor situate la nord de Los Angeles, depun eforturi în vederea stingerii focului şi pentru a se asigura că incendiul nu se extinde. Reynoso a mai spus că, deocamdată, nu există informaţii privind existenţa unor răniţi.

Potrivit site-ului KNBC.com, aparţinând postului local american de televiziune cu acelaşi nume, autorităţile au anunţat că două elicoptere şi circa 200 de pompieri depun eforturi pentru protejarea celorlalte platouri de filmare aparţinând Studiourilor Universal.

Potrivit inspectorului de pompieri Darryl Jacobs, intervenţia pompierilor locali pentru stingerea focului a fost împiedicată de exploziile unor tancuri de propan. Jacobs a adăugat că, între timp, la locul incendiului au fost deplasate două elicoptere care fac eforturi pentru a stinge focul şi a-l ţine departe de restul facilităţilor studiourilor.

Primele estimări realizate la faţa locului arată că un platou de filmare şi mai multe clădiri au ars în decurs de 30 de minute, unele dintre atracţiile parcului Universal Studios fiind şi ele distruse de foc.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici