Incendiu la bordul unui portavion rus, soldat cu un mort

Un marinar a fost ucis marţi în urma unui incediu care a izbucnit la bordul portavionului Amiralul Kuzneţov, aflat în apele teritoriale ale Turciei, a declarat un oficial din cadrul Ministerului rus al Apărării, citat de RIA Novosti în pagina electronică.

372 afișări
Imaginea articolului Incendiu la bordul unui portavion rus, soldat cu un mort

Incendiu la bordul unui portavion rus, soldat cu un mort (Imagine: www.defenselink.mil)

"Incendiul s-a produs la bordul portavionului şi unul din membrii echipajului a murit. Cauzele accidentului urmează a fi stabilite", a menţionat sursa citată.

 

Nava Amiralul Kuzneţov se află în Turcia împreună cu un grup de nave din Flota Nordică, pentru a desfăşura un exerciţiu în Marea Mediterană.

Potrivit unui raport preliminar, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit, iar marinarul a fost ucis prin intoxicare cu monoxid de carbon. O investigaţie urmează a fi realizată.

Potrivit sursei, incidentul nu a afectat echipamentele de la bordul navei de război. Oficialul a menţionat că peste 90 la sută din incendii sunt cauzate de defecţiuni la sistemul electric.

Marina rusă nu a făcut încă nici un comentariu oficial.

Citeşte şi:

Un escadron de nave de război ruseşti, în vizită neoficială la o bază navală din Turcia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici