Incendiu la un terminal de gaz din Sankt Petersburg

O explozie urmată de incendiu a avut loc la un terminal de gaz din apropierea oraşului Sankt Petersburg din Rusia, potrivit autorităţilor, citate de BBC.

634 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un terminal de gaz din Sankt Petersburg

Sursa foto: Telegram

Deflagraţia a provocat un incendiu de proporţii, a anunţat agenţia de ştiri de stat RIA Novosti. Aceasta a precizat că nu au fost înregistraţi răniţi.

Cauza incendiului nu este cunoscută, dar presa locală a relatat că au fost văzute drone în zonă.

Guvernatorul regional Alexander Drozdenko a declarat că a fost instituit un „regim de alertă ridicată” după incidentul de la terminalul producătorului de gaze Novatek. El a distribuit o înregistrare video cu ceea ce părea a fi un incendiu de proporţii.

Ulterior, Novatek a anunţat că activitatea la terminal a fost suspendată şi a precizat că incendiul a fost rezultatul unei „influenţe externe”, fără a oferi mai multe detalii.

Atât Rusia, cât şi Ucraina au folosit drone în conflictul actual.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici