INCIDENT ARMAT în Texas: Cel puţin şase persoane au murit, printre care copii

Un bărbat a ucis patru copii şi doi adulţi în cursul unei dispute familiale, miercuri, în Texas (sudul Statelor Unite), după care a fost arestat şi plasat în detenţie, au anunţat surse din cadrul poliţiei, relatează AFP.

127 afișări
Imaginea articolului INCIDENT ARMAT în Texas: Cel puţin şase persoane au murit, printre care copii

INCIDENT ARMAT în Texas: Cel puţin şase persoane au murit, printre care copii (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

De asemenea, o femeie se află între viaţă şi moarte după ce a fost lovită la cap la Spring, în apropiere de Houston, a anunţat pentru AFP şeful poliţiei comitatului, Ron Hickman, precizând că adulţii ucişi sunt bărbaţi.

Înainte de a fi dusă la spital, femeia rănită a putut indica direcţia în care a plecat suspectul, membru al familiei sale.

Poliţiştii l-au urmărit timp de aproximativ 20 de minute, după care l-au blocat pe un drum închis, unde a fost încercuit de 50 de agenţi, cu armele îndreptate împotriva lui.

Bărbatul a fost arestat, a precizat pe Twitter biroul şerifului din comitatul Harris.

Acest incident este cel mai recent din Statele Unite, unde astfel de explozii de violenţă sunt recurente.

Preşedintele Barack Obama le-a cerut în iunie americanilor să se supună unui "examen de conştiinţă" în privinţa armelor de foc, a căror circulaţie abia dacă este controlată de Congres, la presiunea grupului de lobby NRA, care se opune oricărui control în privinţa armelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici