Incident armat soldat cu un mort în apropiere de tabăra mişcării Occupy Oakland

O persoană a fost împuşcată mortal în apropiere de tabăra mişcării Occupy Oakland, în California, dar incidentul nu ar avea legătură cu protestul, a anunţat poliţia joi seara, relatează Los Angeles Times, în ediţia electronică.

161 afișări
Imaginea articolului Incident armat soldat cu un mort în apropiere de tabăra mişcării Occupy Oakland

Incident armat soldat cu un mort în apropiere de tabăra mişcării Occupy Oakland (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit poliţiei din Oakland, incidentul ar fi legat de tabăra protestatarilor doar "prin proximitate" şi nu ar implica manifestanţi din cadrul mişcării Occupy Oakland.

Imaginile surprinse din elicopter arată cum echipele de urgenţă se ocupă de victimă, în timp ce mulţimi de curioşi se adună în piaţa în care manifestaţiile continuă de mai multe săptămâni.

Un reprezentant al mişcării Occupy Oakland a declarat pentru postul local de televiziune KGO-TV că victima se ascundea în tabăra lor de o persoană sau un grup de persoane, cu puţin timp înainte de incident.

Cotidianul local The Oakland Tribune a anunţat pe contul său de Twitter că un cameraman care filma scenele de haos a fost bătut la faţa locului.

Zona a fost izolată de anchetatori, care caută probe, în timp ce numeroase persoane au aprins lumânări în jurul acestei zone.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici