Incident de securitate în faţa Guvernului britanic. Un individ a vrut să atace agenţi de poliţie

Un individ care a încercat să atace agenţi de poliţie a fost reţinut, luni, în faţa Ministerului britanic al Apărării, în centrul Londrei, în apropierea biroului premierului Marii Britanii, dar autorităţile nu cred că este vorba despre un act terorist.

273 afișări
Imaginea articolului Incident de securitate în faţa Guvernului britanic. Un individ a vrut să atace agenţi de poliţie

Incident de securitate în faţa Guvernului britanic. Un individ a vrut să atace agenţi de poliţie

Incidentul a avut loc luni dimineaţă în faţa Ministerului Apărării, în zona Westminster din Londra, la circa 100 de metri de reşedinţa şi biroul premierului Boris Johnson şi de sediul Guvernului britanic.

Un individ în vârstă de 29 de ani a încercat să atace cu un cuţit doi agenţi de poliţie aflaţi în faţa Ministerului Apărării. Individul a fost imobilizat şi reţinut. Ulterior, a fost plasat în arest preventiv pentru tentativă de omor. Nu a fost rănită nicio persoană în incident, potrivit postului de televiziune Sky News.

Autorităţile britanice nu cred că este vorba despre un act terorist. "Investigaţia este în curs şi se derulează în coordonare cu Ministerul Apărării", a comunicat Poliţia metropolitană londoneză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici