Incident dramatic la Tripoli: O femeie este răpită pentru că încearcă să spună jurnaliştilor că a fost violată de oamenii lui Kadhafi - VIDEO

Un incident dramatic s-a petrecut în incinta unui hotel din Tripoli, la care erau cazaţi jurnalişti internaţionali, potrivit imaginilor de la CNN. O femeie disperată a intrat în hotel şi a început să strige jurnaliştilor că lumea trebuie să ştie că ea a fost violată şi bătută de către miliţia lui Muammar Kadhafi.

235 afișări
Imaginea articolului Incident dramatic la Tripoli: O femeie este răpită pentru că încearcă să spună jurnaliştilor că a fost violată de oamenii lui Kadhafi - VIDEO

Incident dramatic la Tripoli: O femeie este răpită pentru că încearcă să spună jurnaliştilor că a fost violată de oamenii lui Kadhafi - VIDEO

Pe faţa şi picioarele femeii se putea vedea urme de lovituri. Femeia, de vârstă mijlocie şi bine îmbrăcată, a spus jurnaliştilor că se numeşte Eman al-Obeidy şi că este din oraşul Benghazi. Aceasta a susţinut că a fost reţinută de către oamenii lui Kadhafi la un punct de control de la est de Tripoli.

Eman al-Obeidy striga plângând că a fost reţinută împotriva voinţei ei timp de două zile şi violată de 15 bărbaţi. "Uite ce a făcut pentru mine miliţia lui Kadhaf. Onoarea mea a fost călcată în picioare de ei", striga femeia.

Femeia a arătat jurnaliştilor urmele legăturilor de la încheieturile mâinilor şi de la glezne.

"Suntem cu toţii libieni", a declarat femeia. "De ce nu ne trateaza la fel?".

După scurt timp, au apărut foreţele de securitate loiale lui Kadhafi care au scos-o cu brutalitate din hotel, în timp ce femeia se zbătea şi striga în continuare.

Jurnaliştilor nu li se permite să circule liber în capitala Libiei şi nu pot ieşi din hotel decât cu aprobarea oficialilor libieni şi escortaţi. Acest incident este primul de acest fel, în care un libian, opozant al lui Muammar Kadhafi, a încercat să se apropie de jurnalişti.

Forţele de securitate şi chiar angajaţi ai hotelului au târât femeia din clădire, încercând să-i acopere capul cu o pânză neagră.

Jurnaliştii care au vrut să ajute femeia au fost agresaţi şi bătuţi de către forţele de securitate, aceştia distrugându-le camerele video.

Forţele de securitate ale lui Kadhafi susţineau că femeia este bolnavă psihic şi va fi dusă la un spital. A fost suită cu forţa într-o maşină albă, în faţa jurnaliştilor care insistau să ştie unde va fi dusă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici