Incident incredibil. Momentul în care un avion aterizează printre maşini, pe o autostradă din Canada

  • Un avion de mici dimensiuni a aterizat de urgenţă pe o autostradă spre Quebec, Canada
  • Avionul a suferit o defecţiune tehnică în aer, iar pilotul a decis aterizarea de urgenţă
  • Aterizarea a avut loc printre maşinile care se deplasau pe autostradă
1079 afișări
Imaginea articolului Incident incredibil. Momentul în care un avion aterizează printre maşini, pe o autostradă din Canada

Momentul incredibil în care un avion aterizează printre maşini, pe o autostradă din Canada

Un pilot canadian a reuşit să aterizeze pe o autostradă din statul canadian Quebec, printre maşinile care se deplasau. Incidentul a avut loc pe autostrada 40, iar aparatul de zbor este un Piper Cherokee.
 
Pilotul a reuşit să îşi păstreze cumpătul în ciuda defecţiunii tehnice întâmpinate şi a pus aparatul de zbor la sol, la doar câtiva kilometri distanţă de aeroportul internaţional Jean-Lesage.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici