Incident într-un parc de distracţii din Mexic: Vagonul unui tren montagnes russes s-a desprins şi a sărit de pe şine/ Două persoane au murit | FOTO

Cel puţin două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, după ce un vagon care circula pe un traseu de montagnes russes în Ciudad de Mexico a sărit de pe şine, informează postul BBC News.

1037 afișări
Imaginea articolului Incident într-un parc de distracţii din Mexic: Vagonul unui tren montagnes russes s-a desprins şi a sărit de pe şine/ Două persoane au murit | FOTO

Cel puţin doi morţi în urma unui accident produs pe un traseu de montagnes russes în Mexic

Incidentul s-a produs sâmbătă în parcul de distracţii La Feria Chapultepec, care a fost închis în urma deraierii, iar autorităţile au iniţiat o anchetă în acest caz.

Potrivit martorilor, ultimul vagon al unui tren care circula pe traseu s-a desprins şi a sărit de pe şine.

Reprezentanţii parcului de distracţii au comunicat că "regretă profund teribilul accident".

Potrivit primelor informaţii, accidentul ar fi fost cauzat de o defecţiune tehnică în urma căreia un vagon a deraiat şi a căzut de la o înălţime de 10 metri, a declarat Ulises Lara López, purtătorul de cuvânt al Procuraturii mexicane, citat de postul CBS News.

Taguri:
mexic,
accident,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici