Incident într-un parc de distracţii din SUA: 28 de persoane au fost blocate cu capul în jos, la peste 30 de metri

  • 28 de persoane au rămas blocate cu capul în jos, la înălţimea de peste 30 de metri, într-un parc de distracţii din Oregon, SUA.
  • Echipamentul pe care îl foloseau s-a blocat în timp ce turiştii se aflau la mare înălţime.
  • Toţi oamenii au fost salvaţi de pompieri.
Urmărește
488 afișări
Imaginea articolului Incident într-un parc de distracţii din SUA: 28 de persoane au fost blocate cu capul în jos, la peste 30 de metri

Sursa foto: Mediafax Foto

Echipamentul de mari dimensiuni funcţionează ca un pendul care îi ridică pe turişti, îi învârte şi uneori îi ţine cu capul în jos. Acesta s-a blocat în timp ce oamenii se aflau la înălţimea de 30 de metri, cu picioarele în jos, potrivit Sky News.

Deoarece personalul de la sol nu a putut să-l repornească, au fost alertate autorităţile. Pompierii au ajuns la faţa locului în 25 de minute. În final, lucrătorii au reuşit să readucă maşina în poziţia de coborâre, au transmis reprezentanţii parcului de distracţii.

Nicio persoană nu a fost rănită în timpul incidentului. Totuşi, unul dintre cei care au rămas blocaţi a fost dus la spital ca măsură de precauţie.

Autorităţile şi reprezentanţii parcului au demarat o anchetă pentru a stabili ce a produs incidentul. Echipamentul care s-a blocat a fost inaugurat în 2021 şi nu a mai avut probleme de funcţionare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici