Incident la Ierusalim. Bărbaţii care au tras într-o staţie de autobuz au fost împuşcaţi de alţi civi

Bărbaţii care au tras cu arma într-o staţie de autobuz din Ierusalim au fost împuşcaţi de alţi civili care se aflau în zonă. În urma incidentului sunt mai multe victime, anunţă autorităţile israeliene.

1812 afișări
Imaginea articolului Incident la Ierusalim. Bărbaţii care au tras într-o staţie de autobuz au fost împuşcaţi de alţi civi

Incident la Ierusalim. Bărbaţii care au tras într-o staţie de autobuz au fost împuşcaţi de alţi civi

Viceprimarul oraşului Ierusalim, Fleur Hassan-Nahoum, a anunţat că bărbaţii înarmaţi au atacat o staţie de autobuz.

Mai mulţi civili israelieni i-au împuşcat pe atacatori, a scris presa locală. Trei persoane au fost ucise de atacatori.

Alte cinci persoane au fost „foarte grav rănite" şi au ajuns la spital, a mai spus Fleur Hassan-Nahoum.

„Oamenii care îşi vedeau de treabă, care aşteptau autobuzul, au fost împuşcaţi cu cruzime de doi bărbaţi înarmaţi cu arme lungi, fără discriminare, iar spitalul este acum plin de răniţi", a transmis viceprimarul.

Nu se ştie nimic despre atacatori „dar probabil că ştim că provin din celulele adormite pe care le avem aici", a precizat Hassan-Nahoum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici