Incident TERORIST în Canada: Cinci persoane au fost rănite - FOTO, VIDEO

Cinci persoane au fost rănite în oraşul canadian Edmonton, un poliţist fiind lovit de o maşină şi apoi înjunghiat, iar ulterior un alt individ a lovit cu un vehicul patru pietoni, Poliţia catalogând incidentele drept teroriste, informează BBC.

2988 afișări
Imaginea articolului Incident TERORIST în Canada: Cinci persoane au fost rănite - FOTO, VIDEO

Incident TERORIST în Canada: Cinci persoane au fost rănite

Incidentele au avut loc în dimineaţa zilei duminică. Un poliţist ce se ocupa cu dirijarea traficului a fost lovit de o maşină, apoi a fost atacat cu un cuţit de către un individ. Ulterior, un bărbat care conducea o dubă a lovit în mod intenţionat patru pietoni. Acesta a fost arestat câteva ore mai târziu.

Poliţia a precizat că a fost găsit un steag al reţelei teroriste Stat Islamic la bordul unuia dintre autovehicule.

”Guvernul Canadei este alături de cetăţenii din Edmonton după atacul terorist de duminică, în urma căruia un poliţist a ajuns la spital şi mai mulţi oameni nevinovaţi au fost răniţi. Nu vom lăsa extremismul să îşi facă loc în comunitatea noastră”, se arată într-un comunicat semnat de premierul canadian Justin Trudeau.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici