India avertizează cu privire la posibila deturnare a unui avion la Bombay

Guvernul indian a avertizat autorităţile locale din statul Maharashtra, cu capitala la Bombay, cu privire la posibila deturnare a unui avion de linie, a anunţat joi un ministru citat de agenţia Press Trust of India (PTI).

21 afișări
Imaginea articolului India avertizează cu privire la posibila deturnare a unui avion la Bombay

India avertizează cu privire la posibila deturnare a unui avion la Bombay (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Măsurile de securitate au fost sporite în India de la atentatele islamiste din Bombay, comise în perioada 26-29 noiembrie.

Ministrul regional de Interne, Jayant Pati, a declarat că a primit miercuri o notă de avertizare din partea Guvernului federal, în care se cere sporirea măsurilor de securitate pe aeroportul din capitala economică indiană.

Această "notă (...) ordonă autorităţilor din Maharashtra să monitorizeze avioanele de linie de pe aeroportul din Bombay", a precizat ministrul.

Un oficial din cadrul Ministerului de Interne de la New Delhi a confirmat că o alertă privind eventuala deturnare a unui avion a fost transmisă la Bombay.

Trupe suplimentare au fost mobilizate în jurul infrastructurilor aeroportuare din statul Maharashtra, a declarat oficialul.

Citeşte şi:

India acuză "unele agenţii oficiale" din Pakistan că au sprijinit atentatele de la Bombay

Hotelurile Taj Mahal şi Trident din Bombay, vor fi redeschise duminică

Zeci de mii de persoane, într-un lanţ uman "pentru pace", la Bombay

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici