Infirmiera ucraineană a lui Muammar Kadhafi s-a mutat, fiind hărţuită de jurnalişti

"Voluptoasa" infirmieră ucraineană care l-ar fi însoţit peste tot pe liderul libian Muammar Kadhafi s-a mutat deoarece era hărţuită de jurnalişti în faţa apartamentului său din apropiere de Kiev, de la întoarcerea sa de la Tripoli, a anunţat miercuri agenţia Interfax.

25 afișări
Imaginea articolului Infirmiera ucraineană a lui Muammar Kadhafi s-a mutat, fiind hărţuită de jurnalişti

Infirmiera ucraineană a lui Muammar Kadhafi s-a mutat, fiind hărţuită de jurnalişti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Galina Kolotniţka "s-a săturat, aşa că s-a mutat" din Brovari, oraş situat la aproximativ 30 de kilometri de Kiev, împreună cu fiica sa, marţi seara, a declarat o vecină a acesteia, citată de Interfax.

O vecină a apreciat că infirmiera "s-ar putea afla" în cel de-al doilea apartament al său din Brovari sau în casa mamei sale dintr-un sat din apropiere, potrivit Interfax.

Kolotniţka a ajuns de la Tripoli duminică, la bordul unui avion al Ministerului Apărării, împreună cu alte aproximativ 180 de persoane. Ea a evitat orice contact cu presa, în timp ce zeci de jurnalişti îi asediau domiciliul.

Un cameraman al Ministerului ucrainean al Apărării, Vlad Voloşin, care se afla la bordul aceluiaşi avion, a declarat pentru AFP că infirmiera l-ar fi apărat pe colonelul Kadhafi, numindu-l "Tată", într-o conversaţie în timpul zborului.

Infirmiera discuta cu o prietenă în momentul în care cameramanul înregistra declaraţiile altor ucraineni evacuaţi din Libia în urma violenţelor din această ţară: "Ele au spus cu voce tare, atrăgându-mi atenţia: «Tata este bun. Totul merge bine acolo unde se află Tata»", a povestit Voloşin.

Dar cele două femei au refuzat "brusc" să se exprime în faţa camerei de luat vederi, a adăugat el.

Telegramele trimise de diplomaţi americani aflaţi în post la Tripoli în 2009 şi dezvăluite de WikiLeaks arată că Muammar Kadhafi nu poate călători fără Kolotniţka, descrisă drept o "blondă voluptoasă".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici