Înmormântarea lui Vaclav Havel va avea loc vineri, la Praga

Funeraliile fostului preşedinte ceh Vaclav Havel vor avea loc vineri şi vor include o ceremonie în Catedrala Saint-Guy din Praga, anunţă purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei cehe, Radim Ochvat.

424 afișări
Imaginea articolului Înmormântarea lui Vaclav Havel va avea loc vineri, la Praga

Înmormântarea lui Vaclav Havel va avea loc vineri, la Praga (Imagine: www.mediafaxfoto.cz)

"Ceremonia va avea loc vineri, 23 decembrie, la ora 12.00 (13.00, ora României), în Catedrala Saint-Guy", a declarat Ochvat.

Vaclav Havel probabil va fi înhumat în cavoul familiei, în cimitirul Vinohrady din Praga.

"Guvernul ceh a decretat doliu în zilele de 21, 22 şi 23 decembrie în memoria primului preşedinte al Cehiei, Vaclav Havel", a anunţat premierul Petr Necas.

"Guvernul invită toţi cetăţenii Republicii Cehe să îi aducă un omagiu lui Vaclav Havel printr-un minut de reculegere, vineri la prânz (13.00, ora României)", a adăugat primul-ministru.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici