Înţelegerea dintre Kobe Bryant şi soţia lui: nu zburau niciodată împreună. Motivul din spatele deciziei celor doi

Regretatul jucător de baschet Kobe Bryant avea o „înţelegere" cu soţia lui, Vanessa cu privire la zborul cu elicopterul personal al vedetei NBA , relatează Daily Mirror.

7791 afișări
Imaginea articolului Înţelegerea dintre Kobe Bryant şi soţia lui: nu zburau niciodată împreună. Motivul din spatele deciziei celor doi

sursa Foto: Facebook

Jucătorul de baschet Kobe Bryant, care a pierit într-un tragic accident de elicopter, s-ar fi înţeles cu soţia lui să nu zboare împreună în elicopterul personal folosit de vedeta NBA pentru deplasări în Los Angeles, relatează Daily Mirror.

Regretatul Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa din 2001, însă femeia nu călătorea niciodată alături de soţ în elicopterul personal, folosit de vedetă mai ales pentru deplasările spre Los Angeles, probabil tocmai pentru a evita o asemenea situaţie.

Kobe Bryant declarase într-un interviu că preferă să zboare cu elicopterul atunci când joacă pentru echipa Los Angeles Lakers, pentru a evita traficul rutier şi pentru a economisi timp, astfel încât profesia să nu-i compromită timpul petrecut cu familia. 

Kobe Bryant se îndrepta către un meci de baschet dedicat adolescenţilor, alături de fiica sa, Gianna, în vârstă de 13 ani, şi de alte şapte persoane, atunci când elicopterul s-a prăbuşit în Los Angeles. Nu au existat supravieţuitori.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici