Inundaţii în Italia: Cel puţin 12 morţi în urma furtunilor produse în Sicilia | VIDEO

Cel puţin 12 persoane au murit, în ultimele 24 de ore, în urma inundaţiilor produse în apropierea oraşului Palermo, pe Insula italiană Sicilia, afirmă surse citate de postul RAI News.

2751 afișări
Imaginea articolului Inundaţii în Italia: Cel puţin 12 morţi în urma furtunilor produse în Sicilia | VIDEO

Inundaţiile în Italia: Cel puţin 12 morţi în urma furtunilor produse în Sicilia

Nouă persoane din două familii au murit după ce o viitură a afectat o zonă situată între localităţile Altavilla Milicia şi Casteldaccia, în apropierea autostrăzii între oraşele Palermo şi Catania.

Casa în care se aflau cele nouă persoane a fost distrusă de o viitură produsă pe Râul Milicia, după ploile abundente de sâmbătă. Persoanele decedate aveau vârste cuprinse între un an şi 65 de ani.

Trei persoane din aceleaşi familii au scăpat cu viaţă pentru că se aflau în afara casei.

Un alt bărbat a murit în urma inundaţiilor produse în localitatea siciliană Vicari. O altă persoană, un medic de 40 de ani, este dată dispărută între localităţile Ficuzza şi Corleone.

Alte două persoane, un cuplu de turişti germani, au murit în urma inundaţiilor din zona Cammarata, în provincia siciliană Agrigento.

Inundaţii de amploare s-au produs şi în nord-estul Italiei, în principal în zona Belluno şi în Veneţia. Alerte de inundaţii sunt în vigoare în regiunile Emilia-Romagna, Calabria şi Sardinia.

În urmă cu câteva zile, alte 17 persoane au murit în urma intemperiilor din nordul Italiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici